joi, 14 aprilie 2016

Serial Killers Book Tag

Deoarece am o bangtan- obsesie care nu prea mă lasă să fac nimic și un chef de viață cu mult sub medie, am neglijat blogul și activitățile pe care le făceam în mod regulat. Am reînceput să citesc chestii interesante pe placul meu, și mi-a venit o idee despre un book tag ceva mai special.

1. Dr. Harold Fredrick Shipman: Numește o carte de la care te așteptai la cu totul altceva.

Aripi Smulse de Corina Savu. Credeam că e extrem de siropoasă, dar s-a dovedit un thriller bun.

2. John Wayne Gacy: O carte care are mulți fani, dar care nu te-a impresionat
Acum pot numi cartea Divergent de Veronica Roth. Am ambele volume, am încercat să îl citesc pe primul, dar nu am putut citi mai mult de 100 de pagini. Am văzut și primul film, deși nu mi-a plăcut. Pe mine acțiunea cărții nu m-a prins.

3. Ted Bundy: O carte care e criticată, deși are mulți fani.
În categoria asta se pot încadra toate cărțile Cristinei Nemerovschi. Nu înțeleg de ce lumea zice atâtea lucruri rele despre cărțile sale. Am citit aproape toate cărțile scrise de Cristina și pot spune că mi-au plăcut.

4. Richard Ramirez: Numește o carte aparent banală, dar care s-a dovedit a fi interesantă.
Snuff de Chuck Palahniuk. Credeam că e pur sexuală, fără prea multe lucruri adânci. Am citit-o din curiozitate pentru că văzusem cartea într-o librărie când eram mai mică. Pe parcursul lecturii cartea s-a dovedit a fi mai mult decât un material pornografic și mă bucur că am citit cartea în ciuda prejudecăților pe care le aveam.

5. Jeffrey Dahmer: O carte care te sperie și te fascinează în același timp.
Natașele scrisă de Victor Malarek.  Una dintre cărțile care m-a trezit la realitate.

6. Dennis Nilsen: Numește o carte care seamănă foarte mult cu alta.
Sunt enorm de multe cărți care seamănă între ele. Să ne gândim doar la romanele care au apărut după Twilight în care acțiunea e bazată pe triunghiul amoros dintre o fată, un vampir și un vârcolac. Pentru mine, cărțile acestea sunt copycat-uri fără valoare.

7. Ian Brady și Myra Hindley: O carte căreia nu îi vezi sensul.
Hollywoodul e ca un liceu de fițe de Zoey Dean. Am ajuns la jumătate, dar nu cred că o să o continui vreodată. De ce ai scrie așa ceva?!

Mi-ar plăcea să văd tag-ul acesta pe mai multe bloguri, deși nu multă lumea e pasionată de criminali în serie.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Tu ce crezi?