joi, 1 octombrie 2015

Porcelain Black #happybday1

În primul rând vreau să dedic acest articol unei persoane foarte importante pentru mine, Vlad Dăianu, cel de la care am auzit, pentru prima dată, de Porcelain Black.

* știu că nu mulți ați auzit de artista despre care voi vorbi în acest articol, dar mereu e momentul potrivit să asculți ceva nou *

Pe numele său real, Alaina Marie Beaton, e o cântăreață, model și compozitoare americană.  La vârsta de 18 ani, a semnat cu Virgin Records și și-a început cariera solo sub numele de Porcelain and the Tramps . Cu toate acestea, Porcelain și casa de discuri nu au fost de acord cu muzica înregistrată. Muzica înregistrată a postat-o pe contul ei de Myspace, rockcitynosebleed ( v-am dat linkul contului său, dar cred că muzica a fost ștersă ulterior pentru că nu merge, oricum, incercați),  unde a fost ascultată de milioane de oameni.  După 3 ani de încercări eșuate de a scăpa de contractul cu Virgin, Porcelain a semnat cu 2101 Records  ( imprint al RedOne ). Pe la sfârșitul anului 2009, a început să înregistreze albumul ei de debut, Mannequin Factory.  După multe probleme interne dintre ea și casa de discuri, artista a anunțat că parteneriatul dintre ea și RedOne e pe sfârșite. Mannequin Factory nu a fost lansat niciodată.

A apărut în multe videoclipuri muzicale, cum ar fi Get Away with Murder ( Jeffree Star ), Hell Yeah! ( Midnight Red ), Flight from Paris, ( Bobby Newberry ) , etc.
Ca și compozitoare, a scris cântecele  Lunacy Fringe ( The Used ), Save You Tonight ( One Direction ), melodia How Do You Love Someone ( care trebuia să fie pe albumul Mannequin Factory, dar cum acesta nu s-a mai lansat, i-a cedat piesa lui Ashley Tisdale), etc.  Melodia cântată de Porcelain Black AICI.

Melodiile lansate oficial sunt :

                                      1. This Is What Rock N Roll Looks Like ft. Lil Wayne


2. Naughty Naughty


                                                         3. One Woman ArmyInformațiile sunt luate de pe wikipedia.org .


Eu o ador pe Porcelain, deși nu o ascult de mult timp. Are o voce bună și piesele ei sunt super, păcat că nu sunt lansate. Mannequin Factory îl puteți găsi doar pe torent, pe Itunes nu sunt decat piesele lansate oficial și câteva remixuri. Recomand piesele Pretty Little Psycho, Teeny Booper Crack Whore ( melodia asta o găsiți doar pe torent, nu e nicăieri pe YouTube ), Curiosity  și, preferata mea, Swallow My Bullet.
Recomand canalul Porcelain Black, dacă sunteți fani sau dacă vreți să ascultați câteva dintre piesele ei.
HAPPY BIRTHDAY, PORCELAIN BLACK !!!
Un comentariu:

  1. In primul rand , multumesc pentru ce ai spus. <3 Si tu , n-ai idee cat de importanta esti pentru mine si cat de mult tin la tine , si voi face asta pana la final pentru ca m-am atasat foarte mult de tine , este minunata ! In al doilea rand , HAPPY B-DAY QUEEN OF ROCK , we love you , you're flawless . ! Din nou , Katrina esti minunata , n-ai idee cat insemni pentru mine <3 !!!!!

    RăspundețiȘtergere

Tu ce crezi?